Laptele se pune la fiert cu putin zahar (cam 2 linguri).
Ouale se bat bine cu zahar. Se pune cacao, se amesteca, apoi se pune si faina si cand laptele fierbe se da focul mic si se toarna treptat lapte in oua (cam 2-3 polonice) se amesteca bine si apoi se toarna tot continutul in lapte si se lasa sa dea cateva clocote, amestecand intuna.
Are gust de budinca de ciocolata.
Se poate pune in loc de cacao zahar vanilat.
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii