Laptele se pune la fiert cu putin zahar (cam 2 linguri).
Ouale se bat bine cu zahar. Se pune cacao, se amesteca, apoi se pune si faina si cand laptele fierbe se da focul mic si se toarna treptat lapte in oua (cam 2-3 polonice) se amesteca bine si apoi se toarna tot continutul in lapte si se lasa sa dea cateva clocote, amestecand intuna.
Are gust de budinca de ciocolata.
Se poate pune in loc de cacao zahar vanilat.
Ciorba de ciolan afumat este o delicioasa si aromata specialitate culinara, indragita in bucataria traditionala romaneasca....
Ciorba de ciolan afumat - consistenta si aromataCiorba de ciolan afumat este o delicioasa si aromata specialitate culinara, indragita in bucataria traditionala romaneasca....
Ciorba de ciolan afumat - consistenta si aromataVazusem reteta aceasta pe internet si mi s-a parut interesanta, mai ales partea cu laptele si am zis sa o incerc si eu. A...
Fusilli cu pui, legume si branza de burduf, in lapteRulouri dulci din aluat fraged, cu branza. Dacă îi lăsați până a doua zi, vor deveni și mai buni. Sfărâmicioși și...
Rulouri fragede cu branzaDescopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasa
Comentarii