Daca nu aveti lamaie netratata, atunci tineti 15 min lamaia in apa calda, apoi frecati bine coaja cu o perie, sub jet de apa. Frecati spuma untul.
Treceti prin masina de tocat carne, lamaia (cu coaja cu tot, fara samburi), rahatul si adaugati untul.
Mixati bine compozitia apoi, adaugati nuca macinata, cat sa obtineti o crema ce poate fi intinsa.
Folositi crema la prajituri, torturi, checuri, ca umplutura pentru foile de napolitane, etc.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii