Crema de zahar cu coacaze

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa
Crema de zahar cu coacaze

Ingrediente

  • 1 l lapte
  • 10 oua
  • 4 linguri de zahar Green Sugar + 3 linguri green sugar pt caramelizare
  • esenta de vanilie
  • coaja de lamaie
  • 50-100 g coacaze rosii

Mod de preparare

Ouale le mixam bine cu cele 4 linguri de zahar si esenta.

Adaugam laptele si coaja de lamaie si se amesteca bine.

Punem coacazele in compozitie.

Intr-o craticioara topim zaharul pentru caramelizare(nu trebuie sa se arda) si cat e cald turnam repede in forma in care punem crema de zahar ars.

Turnam compozitia de oua si lapte peste zaharul caramelizat si dam la cuptor pentru 45 minute.

Se serveste rece

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Drob umplut

Drob umplut

Drob umplut
Ciorba de stevie cu omleta

Ciorba de stevie cu omleta

Ciorba de stevie cu omleta
Prajitura cu mere si crusta de nuci

Prajitura cu mere si crusta de nuci

Prajitura cu mere si crusta de nuci
Cele mai apreciate rețete
Hajos teszta (Haiose)
1
Dulciuri

Hajos teszta (Haiose)

Hajos teszta (Haiose)
Prajitura cu Mac si Ness
3
Dulciuri

Prajitura cu Mac si Ness

Prajitura cu Mac si Ness
Tort de mere caramelizate
5
Dulciuri

Tort de mere caramelizate

Tort de mere caramelizate
Parteneri
Cornuri din aluat de branza, cu unt si ciocolata
Bucataras.RO

Cornuri din aluat de branza, cu unt si ciocolata

Cornuri din aluat de branza, cu unt si ciocolata
Drob de miel, reteta video
Culinar.RO

Drob de miel, reteta video

Drobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...

Drob de miel, reteta video
Negresa pufoasa de post
Gustos.RO

Negresa pufoasa de post

Reteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...

Negresa pufoasa de post