Pentru azi o reteta simpla si delicioasa. Dar sa trecem la treaba: curatam merele, le taiem bucatele si le punem la fiert cu doua batoane de scortisoara, 50 de grame de miere, coaja de portocala si un praf de sare. Apoi pregatim o crema din mascarpone, cele trei linguri cu iaurt, zahar vanilinat si restul de miere. Amestecam bine si dam la frigider.
De indata ce mere s-au fiert, le scurgem de compot si le lasam sa se raceasca, apoi le pasam, rezultand astfel un delicios piure de mere. Faramitam biscuitii digestivi si formam cu acestia primul strat, adaugam 1-2 linguri crema de mascarpone, imediat un strat de piure de mere, apoi crema de mascarpone si iar piure de mere. Las la latitudinea voastra numarul de straturi. La final decoram cu bucatele de mar. Pofta buna!
Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...
Sarmalute asortatePrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraPoate ca sunt unii dintre voi carora nu le place dovleacul placintar altfel decat copt in cuptor. Mie imi place in orice...
Tort cu crema de branza si dovleac placintarMere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese
Comentarii