Crema de Cocos si Ciocolata Alba

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 gr frisca lichida
  • 3 linguri lapte
  • 3 linguri gris
  • 3 linguri zahar
  • 100 gr ciocolata alba
  • 100 gr mascarpone
  • 100-150 g fulgi de cocos
  • zahar vanilat/esenta vanilie/baton vanilie

Mod de preparare

Laptele cu grisul si cu zaharul se dau in clocot. Se ia cratita de pe foc si se pune ciocolata rupta bucati, amestecand pana la topire. Se adauga frisca si se mixeaza bine, adaugand aromele si cate o lingura de cocos pana se obtine consistenta dorita.
Se pot umple torturi, prajituri sau cosuletele de ciocolata

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa
Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.

Prajitura pufoasa cu piersici