Se topeste ciocolata pe baie de aburi si se da deoparte. Se amesteca sa se raceasca putin, apoi se incorporeaza smantina.
Se bat albusurile spuma si se adauga in crema de ciocolata, apoi se amesteca cu grija de sus in jos ca sa nu se lase compozitia. La final se pun treptat coaja rasa si zeama de la lamaie.
Se pune crema in cupe si se da la frigider.
Sfat: nu se adauga smantina sau zeama de lamaie imediat dupa ce s-a luat ciocolata de pe foc, pentru ca se taie.
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorAm incercat o noua reteta de zacusca ,,fara ardei". A reusit foarte bine, aroma intensa de toamna, gust spectaculos de...
Zacusca cu vinete, gogosari si kapiaCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii