CREMA DE CAPUCINO

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 oua
  • 300 gr zahar
  • 100 ml lapte
  • 3 plicuri capucino
  • 1 pachet de margarina

Mod de preparare

Ouale se freaca bine impreuna cu zaharul ,apoi se adauga laptele si se fierbe pe aburi pana se ingroase se adauga plicurile de capucino si se mai lasa putin.
Se ia de pe aburi si se pune la racit .
Cand este rece se amesteca cu margarina.
Este foarte buna se poate folosi la umplerea de prajituri si torturi.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume este o reteta rapida si sanatoasa, preparata din fasole fiarta, rosii, ardei, ceapa si...

Salata de fasole alba cu legume
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)