Crema Caramel

Postat pe: 02-03-2012
(0)

Ingrediente

2 cani zahar
30 gr unt moale
200 ml frisca lichida

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

50min
Zaharul se pune intr-un vas si se pune la foc mic. Fara a mesteca in el (eu scutur vasul) il lasam pe foc pana devine la culoare maro-auriu! Il luam de pe foc si mestecam bine, pana tot zaharul e omogenizat. Il mutam in alt vas si adaugam untul in fulgi.

Mestecam bine, apoi adaugam frisca. Punem vasul pe foc si mestecam cateva minute! Caramelul va capata o consistenta cremoasa. Se pune intr-un borcan curat si se poate pastra o vreme la frigider. Inainte de a fi folosit trebuie scos din frigider sa ajunga la temperatura camerei.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Crema Caramel" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Crema Caramel