Am pus drojdia la inmuiat cu lapte de soia caldut si un pic zahar, am amestecat apoi toate ingredientele intr-un castronel si nu am framantat prea mult, 5 minute, am lasat mai moale aluatul, se lasa apoi la crescut circa o ora la loc ferit de curent.
Se fac cozonacii si ce-i mai important, am vazut eu, sa-i lasi sa creasca in tavi iar vreo ora, se coc la foc mderat, proba cu scobitoarea, deasupra i-am uns cu un amestec de margarina topita cu un pic de zahar si lapte de soia (nu i-am uns cand i-am bagat in cuptor caci fac o crusta tare deasupra si nu mai cresc bine, se ung cand sunt aproape gata).
Prajitura cu crema de lamaie este o combinatie rafinata intre prospețimea citricelor și dulceața delicată a cremei...
Prajitura cu crema de lamaie - dulce-acrisoaraUn desert rapid si delicios! Prajitura cu capsuni. Cum sa fcai prajitura cu capsuni.
Desert prajitura cu capsuniIncearca reteta noastra de chec bicolor pufos, jumatate alb si jumatate cu cacao, acoperit cu o glazura fina de ciocolata. Un...
Chec bicolor pufos cu glazura de ciocolata – reteta usoara si delicioasa
Comentarii