Ciocolata se topeste impreuna cu margarina in microunde sau in bain-marie. Ouale se bat cu zaharul pana se albesc. Se amesteca impreuna cu ciocolata, amandele si esenta. Se pun in forme de tarte unse cu putin unt sau in forma de silicon. Se da la cuptor 7-9 min la 200A°C.
Se lasa sa se raceasca in forma. Cand taiem cu lingurita mijlocul trebuie sa fie ca un sos. Inainte de a servi se presoara zahar pudra
Pofta buna!
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii