Ciocolata se topeste impreuna cu margarina in microunde sau in bain-marie. Ouale se bat cu zaharul pana se albesc. Se amesteca impreuna cu ciocolata, amandele si esenta. Se pun in forme de tarte unse cu putin unt sau in forma de silicon. Se da la cuptor 7-9 min la 200A°C.
Se lasa sa se raceasca in forma. Cand taiem cu lingurita mijlocul trebuie sa fie ca un sos. Inainte de a servi se presoara zahar pudra
Pofta buna!
Fasole la ceaun este o mancare traditionala romaneasca, un fel de mancare simplu, dar bogat in gust, preparat din fasole...
Fasole la ceaun - o mancare reconfortantaEste o mancare atat de buna si consistenta. M-am gandit bine inainte sa fac aceasta reteta de post, mancare de ciuperci cu...
Reteta de post, mancare de ciuperci cu cartofi cu legume si boiaO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii