In vasul robotului de bucătărie, amestecam drojdia cu faina si lasam 15 minute. Adăugăm apoi ouăle, zaharul, laptele, aromele si untul topit (sa fie călduț). când aluatul prinde consistenta, presaram si sarea. Framantam pana obținem o cocă netedă, fina, usor lipicioasa.
Acoperim vasul si lasam la dospit cam 1 ora, chiar 1 ora si jumatate.
când aluatul a crescut frumos, intindem foi rotunde, pe blatul de lucru usor infainat si împărțim fiecare foaie în opt triunghiuri. La baza fiecaruia punem cate-o lingurița cu Nutella sau cu gem si rulam spre vârf, formând astfel cornul.
Le asezam în tava tapetata cu hartie de copt si mai lăsăm la crescut cam 15 minute.
Ungem cornurile cu galbenus diluat cu putin lapte si dam la cuptor, preincalzit la 180 grade pâna se rumenesc frumos.
Sunt foarte moi si pufoase. Nu adăugați făină in exces. Aluatul este usor lipicios.
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorDeliiiiiiciooooosaaaaaaaa! Garantez...racoritoare, lejera...de vara!Merge cu o limonada cu gheata si menta perfect!
Prajitura cu piscoturi si crema de lamaieCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii