Cornuri cu Iaurt si Untura

Complexitate
redusa
Cornuri cu Iaurt si Untura

Ingrediente

  • 250 gr untura
  • 2 oua
  • o lingurita otet
  • 150 gr zahar pudra
  • un plic praf copt
  • 100 gr iaurt
  • faina cat cuprinde sa iasa un aluat bun de intins
  • un praf sare

Mod de preparare

Se face un aluat din aceste ingrediente si se lasa la rece o ora, se intind apoi foi rotunde subtiri, se taie triunghiuri si se umplu cornuletele cu bucatele de ciocolata sa cu rahat, se coc la foc moderat si calde se dau prin zahar pudra.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Tort Diplomat
Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate