Cornulete cu Rahat si Pasta Sfoglia

Postat pe: 27-09-2010
(0)

Ingrediente

o pasta sfoglia
rahat
zahar pudra

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

20min
Se intinde foaia, se taie patratele de forme egale, se pine rahat si se ruleaza cornuletele, dupa care se dau la foc pentru 15-20 min.

Se pudreaza cu zahar pudra cat sunt fierbinti.
Se servesc reci.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Cornulete cu Rahat si Pasta Sfoglia" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Cornulete cu Rahat si Pasta Sfoglia