Cornulete cu Nuca II

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie
Cornulete cu Nuca II

Ingrediente

  • - 1 margarina de 250 gr
  • - 150 gr nuci macinate
  • - 1 ou intreg
  • - 4 linguri zahar
  • - 400 - 420 gr faina

Mod de preparare

Se amesteca margarina cu zaharul. Se adauga oul, nucile si faina. Se ruleaza baghetutze mici (diametrul sa fie mai mic decit degetul mic), care apoi se taie de lungimea unui cornulet, si se poate da forma de semicerc.

Se introduc la cuptor la foc iute.

Cind sunt coapte, se pudreaza cu zahar.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume este o reteta rapida si sanatoasa, preparata din fasole fiarta, rosii, ardei, ceapa si...

Salata de fasole alba cu legume
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)