Se amesteca margarina cu zaharul. Se adauga oul, nucile si faina. Se ruleaza baghetutze mici (diametrul sa fie mai mic decit degetul mic), care apoi se taie de lungimea unui cornulet, si se poate da forma de semicerc.
Se introduc la cuptor la foc iute.
Cind sunt coapte, se pudreaza cu zahar.
Supa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatPrajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicatePentru că am mers să culegem via şi merele, am pregătit o plăcintă mai mare cu mere, nuci şi aluat cu...
Desert placinta cu mere, nuci si aluat cu vinCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparit
Comentarii