Untul ( de la temperatura cmerei) il mixam spuma impreuna cu zaharul pudra, apoi punem ouale.
Ciocolata neagra si cea cu lapte, o rupem bucati, o maruntim in blender.
Incorporam ciocolata maruntita si nuca in mixul cu unt.
Adaugam vanilia, praful de sare, apoi faina cernuta, treptat.
Incorporam cu mana faina, apoi punem si picaturile de ciocolata.
Vom obtine un aluat omogen, dar usor lipicios.
Il invelim in folie si il dam la frigider pentru 30 de minute.
Dupa acest timp scoatem aluatul, rupem bucati potrivite, formam niste mingiute.
Le aplatizam usor, le asezam pe o tava tapetata cu hartie de copt.
Ii introducem in cuptorul incins, pana se rumenesc usor pe margini, cam 15-20 de minute dureaza.
Cand sunt gata ii scoatem din cuptor, ii lasam sa se raceasca si ii pastram intr-o cutie metalica cu capac.
Sa aveti pofta!
Prajitura cu crema de lamaie este o combinatie rafinata intre prospețimea citricelor și dulceața delicată a cremei...
Prajitura cu crema de lamaie - dulce-acrisoaraUn desert rapid si delicios! Prajitura cu capsuni. Cum sa fcai prajitura cu capsuni.
Desert prajitura cu capsuniIncearca reteta noastra de chec bicolor pufos, jumatate alb si jumatate cu cacao, acoperit cu o glazura fina de ciocolata. Un...
Chec bicolor pufos cu glazura de ciocolata – reteta usoara si delicioasa
Comentarii