Untul ( de la temperatura cmerei) il mixam spuma impreuna cu zaharul pudra, apoi punem ouale.
Ciocolata neagra si cea cu lapte, o rupem bucati, o maruntim in blender.
Incorporam ciocolata maruntita si nuca in mixul cu unt.
Adaugam vanilia, praful de sare, apoi faina cernuta, treptat.
Incorporam cu mana faina, apoi punem si picaturile de ciocolata.
Vom obtine un aluat omogen, dar usor lipicios.
Il invelim in folie si il dam la frigider pentru 30 de minute.
Dupa acest timp scoatem aluatul, rupem bucati potrivite, formam niste mingiute.
Le aplatizam usor, le asezam pe o tava tapetata cu hartie de copt.
Ii introducem in cuptorul incins, pana se rumenesc usor pe margini, cam 15-20 de minute dureaza.
Cand sunt gata ii scoatem din cuptor, ii lasam sa se raceasca si ii pastram intr-o cutie metalica cu capac.
Sa aveti pofta!
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii