Oul se bate. Faina cu praful de copt se pun intr-un vas. Apo se adauga scortisoara, oul, zaharul si untul topit, laptele si esenta de vanilie. Se pune intr-o tava destul de mica, unsa bine.
Pentru topping se amesteca ingredientele cu furculita. Rezultatul ar trebuie s afie solid si faramicios (daca iese lichid ii bun oricum, dar n-o sa arate prea bine). Se imprastie peste aluat.
In cuptorul preincalzit se pune tava la foc mic si se lasa pana trece testul cu scobitoarea. (in jur de 25 de minute)
Se taie cat e inca fierbinte, apoi se lasa la rece.
Covrigii cu mac si sare sunt o alegere populara pentru micul dejun, gustare sau chiar o rontaiala rapida in timpul zilei....
Covrigi cu mac si sare - rontaiala perfectaPrajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorChec cu portocale si caise uscate, o reteta aromata si delicioasa, perfecta pentru desert sau gustari.Gustul proaspat de...
Chec cu portocale si caise uscate - o reteta aromata si delicioasaUn chec foarte gustos care a disparut mult mai repede decat m-as fi asteptat. Este cu suc de portocale in compozitie si...
Chec cu portocaleIncearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...
Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustos
Comentarii