Cobbler cu Afine si Piersici

Postat pe: 06-07-2013
(0)

Ingrediente

Pentru topping:
130 g faina de grau alba
un praf mic de sare
1 lingurita scortisoara
170 g zahar muscovado
120 g unt nesarat (82%) foarte rece taiat bucati
Pentru umplutura:
8 piersici taiate felii groase
200 g afine
1/4 lingurita coaja de lamaie ecologica rasa fin
1 lingura de suc de lamaie proaspat stors
30 g faina de grau alba

Mod de preparare

Incalziti cuptorul la 180 c (gaz 4). Intr-un blender pulsati cateva secunde faina, sarea, scortisoara si zaharul. Puneti untul si pulsati din nou pana cand acesta este incorporat.

Intr-un bol amestecati fructele cu suculde lamaie, coaja de lamaie si faina. Transferati acestea intr-un vas termorezistent de aproximativ 30 cm x 20 cm si nivelati. Puneti topping-ul uniform deasupra.

Coaceti in cuptor 30 de minute apoi lasati sa se raceasca la temperatura camerei inainte de a servi.
Optional serviti cu frisca / inghetata sau simplu.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Cobbler cu Afine si Piersici" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

4.7L Digital HingedLid

- 17 %
599.99 lei
499.99 lei

Sandwich-Maker Panini

- 25 %
239.99 lei
179.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Cobbler cu Afine si Piersici