Incalziti cuptorul la 180 c (gaz 4). Intr-un blender pulsati cateva secunde faina, sarea, scortisoara si zaharul. Puneti untul si pulsati din nou pana cand acesta este incorporat.
Intr-un bol amestecati fructele cu suculde lamaie, coaja de lamaie si faina. Transferati acestea intr-un vas termorezistent de aproximativ 30 cm x 20 cm si nivelati. Puneti topping-ul uniform deasupra.
Coaceti in cuptor 30 de minute apoi lasati sa se raceasca la temperatura camerei inainte de a servi.
Optional serviti cu frisca / inghetata sau simplu.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii