Cobbler cu Afine si Piersici

Postat pe: 06-07-2013
(0)

Ingrediente

Pentru topping:
130 g faina de grau alba
un praf mic de sare
1 lingurita scortisoara
170 g zahar muscovado
120 g unt nesarat (82%) foarte rece taiat bucati
Pentru umplutura:
8 piersici taiate felii groase
200 g afine
1/4 lingurita coaja de lamaie ecologica rasa fin
1 lingura de suc de lamaie proaspat stors
30 g faina de grau alba

Mod de preparare

Incalziti cuptorul la 180 c (gaz 4). Intr-un blender pulsati cateva secunde faina, sarea, scortisoara si zaharul. Puneti untul si pulsati din nou pana cand acesta este incorporat.

Intr-un bol amestecati fructele cu suculde lamaie, coaja de lamaie si faina. Transferati acestea intr-un vas termorezistent de aproximativ 30 cm x 20 cm si nivelati. Puneti topping-ul uniform deasupra.

Coaceti in cuptor 30 de minute apoi lasati sa se raceasca la temperatura camerei inainte de a servi.
Optional serviti cu frisca / inghetata sau simplu.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Cobbler cu Afine si Piersici" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Cobbler cu Afine si Piersici