Clătite pufoase reţetă. Intr-un bol se amesteca faina cu praful de copt. Peste acestea se toarna laptele si se amesteca bine pana cand nu mai sunt cocoloase. Se adauga untul topit (eu il topesc la microunde) si se amesteca din nou. Dupa care se pun pe rand: zaharul, ouale, zaharul vanilat si se amesteca bine cu un blender pana la incorporarea tuturot ingredientelor. Va rezulta o compozitie cremoasa.
Intr-o tigaie de teflon incinsa (neunsa) se pune cate un polonic de aluat sau daca aveti o forma cat va permite aceasta si se coc la foc potrivit.
Atentie ca se fac foarte repede. Din aceasta compozitie ies aproximativ 20 de bucati, asta in functie si de cat de mari le faceti.
Pe masura ce se coc se aseaza una peste alta ca si clatitele clasice. La final se ung cu crema de ciocolata, cate 3-4 una peste alta si se orneaza cu frisca.
Sunt delicioase si foarte usor de facut.
POFTA BUNA!
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorPrajitura cu foi de zahar ars este la fel de buna precum arata. Prajitura este perfecta pentru Craciun, pentru orice masa de...
Prajitura cu foi de zahar ars
Comentarii