Clatite Portocalii

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 morcovi mari
  • 2 mere mari
  • 2 linguri lapte
  • 2 oua
  • 3 linguri faina
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • zahar

Mod de preparare

Se trec prin razatoare morcovii si merele.
Se amesteca impreuna cu ouale, sarea si zaharul pana la obtinerea unei paste omogene.
Se incinge cratita unsa cu putin ulei si se intinde o mica cantitate din compozitie si se coc clatite pe ambele parti.
Se decoreaza dupa gust cu fructe proaspete sau din compot, dulceata sau frisca.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Bors rusesc cu sfecla rosie –  hranitor si plin de culoare

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa