Amestecam intr-o cratita nuca, zaharul, zaharul vanilat, coaja de lamaie, stafidele si esenta de rom.
Adaugam laptele si doua linguri mari de visine desamburite si punem totul la fiert la foc mic amestecand in continu pana se ingroase comp. Asa trebuie sa arate la final . Se umple clatita cu compozitia si se impatura .
Se poate servi ornata cu glazura de ciocolata.zahar pudra si chiar cu frisca.
Dar ptr. a impresiona musafirii se poate servi si flambata.(se toarna un pic de rom pe clatita si se aprinde)
Pofta buna !
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorDeliiiiiiciooooosaaaaaaaa! Garantez...racoritoare, lejera...de vara!Merge cu o limonada cu gheata si menta perfect!
Prajitura cu piscoturi si crema de lamaieCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii