Se prepara aluatul pentru clatite.
Punem pe foc mediu o cratita mai mare (sau o oala) in care punem - canita de zahar, cele 2 portocale rase de coaja, apoi sucul celor doua portocale, coniacul si lasam sa fiarba pana se topeste zaharul. Apoi luam clatitele, le impaturam si le punem in cratita sa fiarba circa 3 min in sosul format.
Luam clatitele si le punem pe fiecare pe cate o farfurie, rasturnam cate putin sos pe fiecare iar deasupra lor punem cate o lingura de inghetata de vanilie.
Aceste ingrediente sunt pentru 4 portii.
Se serveste cu pofta.
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorSupa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaÎnvață să pregătești suberek cu carne: un preparat tradițional turcesc, crocant și savuros, umplut cu carne bine...
Șuberec - Rețeta de casă cu gust autenticMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii