Clatite de Post

Postat pe: 11-04-2016
(0)

Ingrediente

Pentru aprox 10 bucati:
200 g faina
500 ml apa plata sau apa minerala
1/2 lingurita bicarbonat de sodiu
1/2 lingurita sare
1 lingura zahar
esenta de rom sau orice arome va plac
6 linguri de ulei
pentru umplut:
gem sau dulceata ulei pt prajit

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h
Amestecam intr-un bol faina, sarea, bicarbonatul si zaharul.

Adaugam apa treptat si amestecam bine cu un tel pentru a nu se forma cocoloase.

La final punem cele 6 linguri de ulei si amestecam.

Ungem o tigaie cu ulei si o punem la incins pe foc.

Turnam un polonic din compozitie si coacem clatita la foc mediu.

Cand marginile s-au rumenit putin, o putem intoarce pe cealalta parte.

Clatitele le punem una peste alta, astfel se vor fragezi.

La final le umplem cu gemul/dulceata preferata.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Clatite de Post" nu uita sa ii faci un review.
Etichete

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Clatite de Post