Amestecati bine, pana la omogenizare completa, ingredientele de la umplutura.
Se pregatesc clatitele din ingredientele indicate, la fel ca la reteta "Clatite simple pas cu pas" pana la momentul in care aveti o fata rumenita. Mentionez ca noua ne plac clatitele "mai rumenite".
Intoarceti clatita si imediat puneti, pe jumatate din ea, 1 lingura cu varf din umplutura. Intindeti pe jumatate din suprafata clatitei umplutura cu dosul lingurii sau un cutit, cat mai uniform. Acoperiti partea unsa cu jumatatea de clatita neunsa.
Coaceti jumatate de clatita rezultata, pana se rumeneste frumos, intoarceti-o si coaceti si cealalta jumatate. In felul acesta se patrunde suficient si umplutura.
Cu ajutorul tigaii se lasa sa alunece intr-o cratita asezata peste un alt vas, in care este apa fierbinte (bain-marie). Astfel clatitele se vor mentine calde pana la servire.
Daca doriti, pudrati-le cu zahar praf sau zahar praf vanilat.
Clatitele ramase de pe o zi pe alta se pot reincalzi tot la bain-marie, cu 20 min inainte de servire.
POFTA BUNA!
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaUn preparat extraordinar de gustos!
Somon cu sos aioli in pergamentMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii