Se pune faina nuca si praful de sare intr-un castron. Apoi batem bine oul si il amestecam cu putin lapte si il turnam si pe el peste faina. Incepem sa turnam cate putin lapte in castron si amestecam bine cu telul sa nu faca cocoloase pana ajungem la compozitia de clatite.
Se incinge o tigaie se unge cu ulei si se toarna cate putina compozitie si se fac clatitele.
Se umplu cu crema finetti se impaturesc si deasupra se pune inghetata de preferabil de fructe ca e mai racoroasa.
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorCu ceva ani in urma gasisem reteta aceasta intr-o carte parca si o copiasem.Zilele trecute am dat peste ea si am zis sa o...
Menemen turcescIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii