Topim untul. Intr-un bol amestecam ingredientele uscate (faina, zaharul vanilat, plicul de cappuccino si praful de sare). Mixam cele 2 oua cu laptele, esenta de vanilie si untul topit. Turnam amestecul lichid peste amestecul cu ingrediente uscate. Mixam bine iar apoi adaugam ciocolata topita. Eu am folosit topping de ciocolata. Incorporam bine ciocolata. Ungem tigaia de clatite cu un servetel imbiat in ulei. Asa trebuie sa procedam dupa fiecare clatita. Cu un polonic turnam usor compozitia in centrul tigaii. Lasam aproximativ 1 minut clatita la foc mediu, iar apoi o intoarcem pe partea cealalta.
Decor:
Intr-un bol punem o cescuta de frisca lichida. Mixam pana se ingroasa. Ornam clatitele cu frisca si chipsuri de ciocolata.
Nu-i asa ca de multe ori va ramane mamaliguta si nu stiti ce sa faceti cu ea? Eu am gasit aceasta reteta la Epurasha si am...
Pernute crocante din mamaligutaO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii