Topim untul. Intr-un bol amestecam ingredientele uscate (faina, zaharul vanilat, plicul de cappuccino si praful de sare). Mixam cele 2 oua cu laptele, esenta de vanilie si untul topit. Turnam amestecul lichid peste amestecul cu ingrediente uscate. Mixam bine iar apoi adaugam ciocolata topita. Eu am folosit topping de ciocolata. Incorporam bine ciocolata. Ungem tigaia de clatite cu un servetel imbiat in ulei. Asa trebuie sa procedam dupa fiecare clatita. Cu un polonic turnam usor compozitia in centrul tigaii. Lasam aproximativ 1 minut clatita la foc mediu, iar apoi o intoarcem pe partea cealalta.
Decor:
Intr-un bol punem o cescuta de frisca lichida. Mixam pana se ingroasa. Ornam clatitele cu frisca si chipsuri de ciocolata.
Prajitura cu crema de lamaie este o combinatie rafinata intre prospețimea citricelor și dulceața delicată a cremei...
Prajitura cu crema de lamaie - dulce-acrisoara...sau cele mai delicioase prajiturele cu ciocolata :)...pot spune chiar, ca sunt...perfecte :)...daca iubiti ciocolata...
Chocolate moelleuxUn desert rapid si delicios! Prajitura cu capsuni. Cum sa fcai prajitura cu capsuni.
Desert prajitura cu capsuniIncearca reteta noastra de chec bicolor pufos, jumatate alb si jumatate cu cacao, acoperit cu o glazura fina de ciocolata. Un...
Chec bicolor pufos cu glazura de ciocolata – reteta usoara si delicioasa
Comentarii