Se cerne laptele praf.
Intr-o cratita se amesteca 300 ml apa cu zaharul si se fierbe fierbe pana se leaga siropul.
Se ia vasul de pe foc, se adauga ciocolata rupta bucatele mici (cacaua), se amesteca pana se topeste si se adauga laptele praf.
Se amesteca enegic si apoi se adauga zaharul vanilat si untul.
Intr-o tava umezita cu apa rece se toarna compozitia de ciocolata.
Dupa cateva ore dupa ce a stat la rece, se taie ciocolata cu ajutorul unui cutit udat cu apa fierbinte.
Pofta buna la acest deliciu!
Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasaO salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaRetete de post economice
Cartofi cu usturoi verde si nautAm pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
Comentarii