Ciocolata de Casa II

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 750 gr lapte praf
  • 1 Kg zahar
  • 300 ml apa
  • 4 pachetele zahar vanilat
  • 100 gr ciocolata sau 50 gr cacao
  • 250 gr unt

Mod de preparare

Se cerne laptele praf.

Intr-o cratita se amesteca 300 ml apa cu zaharul si se fierbe fierbe pana se leaga siropul.

Se ia vasul de pe foc, se adauga ciocolata rupta bucatele mici (cacaua), se amesteca pana se topeste si se adauga laptele praf.
Se amesteca enegic si apoi se adauga zaharul vanilat si untul.
Intr-o tava umezita cu apa rece se toarna compozitia de ciocolata.

Dupa cateva ore dupa ce a stat la rece, se taie ciocolata cu ajutorul unui cutit udat cu apa fierbinte.

Pofta buna la acest deliciu!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa
Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.

Prajitura pufoasa cu piersici