Se cerne laptele praf.
Intr-o cratita se amesteca 300 ml apa cu zaharul si se fierbe fierbe pana se leaga siropul.
Se ia vasul de pe foc, se adauga ciocolata rupta bucatele mici (cacaua), se amesteca pana se topeste si se adauga laptele praf.
Se amesteca enegic si apoi se adauga zaharul vanilat si untul.
Intr-o tava umezita cu apa rece se toarna compozitia de ciocolata.
Dupa cateva ore dupa ce a stat la rece, se taie ciocolata cu ajutorul unui cutit udat cu apa fierbinte.
Pofta buna la acest deliciu!
Facusem blatul pentru tort si inca nu stiam exact cum il voi umple. Stiam ca am un mascarpone si voiam sa-l folosesc. Cand...
Desert tort cu crema de ciocolata, banane si zmeuraReteta de gem de capsuni cu menta. Gem de capsuni cu menta reteta simpla, fara conservanti. Reteta de gem de capsuni. Retete...
Gem de capsuni cu menta
Comentarii