Ciocolata de Casa II

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 750 gr lapte praf
  • 1 Kg zahar
  • 300 ml apa
  • 4 pachetele zahar vanilat
  • 100 gr ciocolata sau 50 gr cacao
  • 250 gr unt

Mod de preparare

Se cerne laptele praf.

Intr-o cratita se amesteca 300 ml apa cu zaharul si se fierbe fierbe pana se leaga siropul.

Se ia vasul de pe foc, se adauga ciocolata rupta bucatele mici (cacaua), se amesteca pana se topeste si se adauga laptele praf.
Se amesteca enegic si apoi se adauga zaharul vanilat si untul.
Intr-o tava umezita cu apa rece se toarna compozitia de ciocolata.

Dupa cateva ore dupa ce a stat la rece, se taie ciocolata cu ajutorul unui cutit udat cu apa fierbinte.

Pofta buna la acest deliciu!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura la pahar

Prajitura la pahar

Prajitura la pahar
Salata de cruditati cu maioneza

Salata de cruditati cu maioneza

Salata de cruditati cu maioneza
Ciorba de pui (cu taietei de casa)

Ciorba de pui (cu taietei de casa)

Ciorba de pui (cu taietei de casa)
Cele mai apreciate rețete
Mujdei de Usturoi cu Rosii si Verdeata
2
Sosuri

Mujdei de Usturoi cu Rosii si Verdeata

Mujdei de Usturoi cu Rosii si Verdeata
Supa de curcan cu galuste
3
Lasagne
4
Paste

Lasagne

Lasagne
Prajitura cu Mere
5
Dulciuri

Prajitura cu Mere

Prajitura cu Mere
Parteneri
Spirale cu pesto
Bucataras.RO

Spirale cu pesto

Nimic mai simplu decat aceste spirale umplute cu sos. Am facut sosul in toamna si mi-au mai ramas 2 borcanele. Imi place cand...

Spirale cu pesto
Prajitura Tosca
Culinar.RO

Prajitura Tosca

O prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.

Prajitura Tosca
Chec cu afine si merisoare
Gustos.RO

Chec cu afine si merisoare

Chec cu afine si merisoare