Punem cei 150 ml apa la fiert impreuna cu 500 gr zahar. Fierbem timp de 4 minute siropul rezultat la care adaugam apoi si cei 100 gr Rama si mai lasam pe foc pana se topeste. Amestecam intr-un vas laptele praf cu 50 gr cacao, apoi o cernem si o turnam la siropul de mai sus (luam de pe foc cand adaugam laptele praf). Amestecam bine pana totul se omogenizeaza.
Ungem o forma cu margarina si ciocolata rezultata o turnam in ea. Cu un cutit umezit portionam ciocolata si o lasam la racit.
Dupa 20 minute ciocolata poate fi servita.
In siropul fierbinte inainte de a pune laptele praf se poate pune nuca, alune, stafide.
Ador aceasta prajitura in orice combinatie!
Negresa ( II ) cu dulceata de caise si fulgi de ciocolataAceasta reteta de ghiveci cu legume este foarte gustoasa si se prepara foarte usor. Este potrivita si pentru zilele de post.
Ghiveci de legume cu fasole boabe la cuptorReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii