Ciocolata de Casa (Hazi Csokolade)

Postat pe: 21-11-2010
(4)

Ingrediente

150 ml apa
500 gr zahar
400 gr lapte praf (eu am folosit Malita)
100 gr margarina Rama
1 lingura margarina pentru uns forma in care scoatem ciocolata
50 gr cacao

Mod de preparare

Punem cei 150 ml apa la fiert impreuna cu 500 gr zahar. Fierbem timp de 4 minute siropul rezultat la care adaugam apoi si cei 100 gr Rama si mai lasam pe foc pana se topeste. Amestecam intr-un vas laptele praf cu 50 gr cacao, apoi o cernem si o turnam la siropul de mai sus (luam de pe foc cand adaugam laptele praf). Amestecam bine pana totul se omogenizeaza.

Ungem o forma cu margarina si ciocolata rezultata o turnam in ea. Cu un cutit umezit portionam ciocolata si o lasam la racit.

Dupa 20 minute ciocolata poate fi servita.

In siropul fierbinte inainte de a pune laptele praf se poate pune nuca, alune, stafide.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Ciocolata de Casa (Hazi Csokolade)" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

mioara31
•  25.07.2012 14:36:05

merita nota 10

angel36
•  30.12.2010 18:12:07

buna
am incercat-o si e delicioasa
am o intrebare, cum pot sa postez si eu retetele culinare?

nicoleta15
•  13.01.2010 17:00:10

vreau si eu...................................

misuca
•  02.04.2009 15:58:42

buna! am incercat-o si eu si e delicioasa si foarte usurica!

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Ciocolata de Casa (Hazi Csokolade)