Ciocolata de Casa (Hazi Csokolade)

Postat pe: 21-11-2010
(4)

Ingrediente

150 ml apa
500 gr zahar
400 gr lapte praf (eu am folosit Malita)
100 gr margarina Rama
1 lingura margarina pentru uns forma in care scoatem ciocolata
50 gr cacao

Mod de preparare

Punem cei 150 ml apa la fiert impreuna cu 500 gr zahar. Fierbem timp de 4 minute siropul rezultat la care adaugam apoi si cei 100 gr Rama si mai lasam pe foc pana se topeste. Amestecam intr-un vas laptele praf cu 50 gr cacao, apoi o cernem si o turnam la siropul de mai sus (luam de pe foc cand adaugam laptele praf). Amestecam bine pana totul se omogenizeaza.

Ungem o forma cu margarina si ciocolata rezultata o turnam in ea. Cu un cutit umezit portionam ciocolata si o lasam la racit.

Dupa 20 minute ciocolata poate fi servita.

In siropul fierbinte inainte de a pune laptele praf se poate pune nuca, alune, stafide.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Ciocolata de Casa (Hazi Csokolade)" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

mioara31
•  25.07.2012 14:36:05

merita nota 10

angel36
•  30.12.2010 18:12:07

buna
am incercat-o si e delicioasa
am o intrebare, cum pot sa postez si eu retetele culinare?

nicoleta15
•  13.01.2010 17:00:10

vreau si eu...................................

misuca
•  02.04.2009 15:58:42

buna! am incercat-o si eu si e delicioasa si foarte usurica!

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Ciocolata de Casa (Hazi Csokolade)