Blat
Se sfărâmă biscuiții și se amestecă cu zahărul pudră și cu untul topit.
Se amestecă bine și se presează pe tava de copt (am folosit o tavă cu pereți detașabili de 16 cm).
Se coace simplu 10 minute.
Cheesecake
Se mixează brânza cu zahărul până se încorporează.
Separat, se amestecă cafeaua cu romul și se adaugă apoi peste brânză.
Se adaugă și smântâna lichidă, ouăle, cacao, și se mixează bine.
Apoi adăugați făina treptat și mixați până este incorporată complet.
Coaceți cheesecake-ul la foc mediu, pentru aproximativ 25 de minute; folosiți testul scobitorii.
Pentru a evita crăparea acestuia, așezați o cratiță cu apă sub tava cu prăjitura.
Ganache de ciocolată
Topiți ciocolata pe baie de aburi.
Când s-a topit, adăugați smântâna lichidă și amestecați energic până se încorporează.
Trebuie să capete o textură fină și lucioasă.
Decorați cheesecake-ul răcit.
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii