Nu este clasicul cheesecake acesta nu are gelatina, dar cu toate acestea isi mentine forma si e foarte cremos, se poate pune si gelatina. Data viitoare il incerc asa.
Se sfarama biscuitii cu migdalele in robot dupa care se adauga untul topit si se amesteca bine.
Se aseaza in tava si se preseaza bine dupa care se da la frigider 30 min.
Intre timp se curata perele de coaja si se taie cuburi se pun intr-o cratita cu fundul dublu impreuna cu mierea, sucul de lamaie si untul se coace la foc mic cu capac pt 15 min se amesteca din cand in cand. Dupa care se lasa sa se raceasca. Eu am facut operatia asta de dimineata si dupa-masa am facut restul.
Ricotta se amesteca cu zaharul pudra se adauga perele reci si la urma frisca batuta amestecand usor. Se adauga peste baza se niveleaza bine si se da la frigider pt 3 ore (eu am lasat de seara pana dimineata). E un dulce usor de facut dar in acelasi timp foarte cremos si gustos.
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorJeleu cu fructe rosii si mousse de ciocolata alba Belcolade. Anul Nou sa va aduca sanatate, bucurii si zambete o mie. La...
Reteta de tort Coronita de Anul Nou 2024Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii