Nu este clasicul cheesecake acesta nu are gelatina, dar cu toate acestea isi mentine forma si e foarte cremos, se poate pune si gelatina. Data viitoare il incerc asa.
Se sfarama biscuitii cu migdalele in robot dupa care se adauga untul topit si se amesteca bine.
Se aseaza in tava si se preseaza bine dupa care se da la frigider 30 min.
Intre timp se curata perele de coaja si se taie cuburi se pun intr-o cratita cu fundul dublu impreuna cu mierea, sucul de lamaie si untul se coace la foc mic cu capac pt 15 min se amesteca din cand in cand. Dupa care se lasa sa se raceasca. Eu am facut operatia asta de dimineata si dupa-masa am facut restul.
Ricotta se amesteca cu zaharul pudra se adauga perele reci si la urma frisca batuta amestecand usor. Se adauga peste baza se niveleaza bine si se da la frigider pt 3 ore (eu am lasat de seara pana dimineata). E un dulce usor de facut dar in acelasi timp foarte cremos si gustos.
Lasagna este un preparat delicios si destul de versatil. Iata o reteta clasica pentru lasagna cu carne:
Lasagna - delicios si usor de preparatPrajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateSupa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorAcestea sunt vestitele clatite americane, groase, spongioase care sunt adesea consumate cu sirop de artar sau bacon prajit....
American pancakesBriose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache. Descopera cum sa prepari rapid aceste...
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache
Comentarii