Cheesecake cu Piersici si Visine

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Cheesecake cu Piersici si Visine

Ingrediente

  • Pentru blat:
  • -250 gr biscuiti
  • -150 gr unt
  • Pentru umplutura :
  • - 300 gr branza de vaci
  • -300 ml frisca lichida
  • -200 gr zahar
  • -2 plicuri zahar vanilat
  • -visine fara samburi
  • -1 kg piersici
  • -3 plicuri gelatina
  • -100 ml lapte
  • -100 ml apa

Mod de preparare

Biscuitii se maruntesc in blender si se pune untul topit peste biscuitii macinati. Intr-o forma cu margini detasabile se pune stratul de biscuiti si se da la rece pentru 30 minute.
In cele 100 ml apa se pun 2 plicuri de gelatina si se lasa sa se umfle. Intre timp blendarin branza de vaci pana devine ca o pasta apoi adaugam zaharul si zaharul vanilat si frisca lichida si se continua baterea cu mixerul cam 3 minute pana creste crema (se cam dubleaza). Gelatina care deja s-a umflat se pune ca sa se dizolve in cele 100 ml lapte cald dar nu fierbinte. (Gelatina pusa in laptele fierbinte nu se dizolva cum trebuie si nu isi face efectul). Astfel gelatina dizolvata in lapte se amescteca cu crema de branza si astfel obtinem umplutura.
Fructele ==piersicile se curata de coaja si visinele de samburi se taie cubulete si se lasa cateva feliute pentru decor deasupra.
Peste biscuiti se pun in straturi crema fructe taiate marunt crema fructe si deasupra decoram cu fructe feliute (dupa imaginatie si preferinte). Deasupra am pus un fel de gem de piersici din 2 piersici mai coapte si blendarite cu 2 linguri zahar si 1 plic de gelatina.
Este un desert fara coacere, bun, gustos si rapid.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromata

Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromata

Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...

Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromata
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecesc

Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecesc

Musacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...

Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecesc
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasa

Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasa

Aripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...

Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasa
Cele mai apreciate rețete
Pandispan cu mere si budinca
2
Dulciuri

Pandispan cu mere si budinca

Pandispan cu mere si budinca
Gogosari in Sos de Mustar
3
Conserve, muraturi

Gogosari in Sos de Mustar

Gogosari in Sos de Mustar
Sufleu de cartofi
5
Aperitive

Sufleu de cartofi

Sufleu de cartofi
Parteneri
Prajitura cu caise si iaurt
Culinar.RO

Prajitura cu caise si iaurt

Retete dietetice

Prajitura cu caise si iaurt
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Gustos.RO

Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie

Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...

Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie