Se pun biscuitii in robot cu untul topit iar dupa ce a rezultat o compozitie nisipoasa,se rastoarna in forma de tort,se preseaza bine compozitia,astfel formandu-se blatul apoi se lasa la frigider
Se topeste ciocolata pe bain-marie impreuna cu o lingura cu lapte apoi se lasa sa se raceasca
Intr-un bol se amesteca branza cu un praf de sare,esenta de vanilie si zahar,se adauga ciocolata topita,frisca batuta tare,gelatina hidratata in 50ml apa rece apoi topita pe bain-marie si se amesteca bine totul
Dupa omogenizare,se adauga 1/2din fructe care in prealabil au fost bine spalate apoi taiate marunt,se rastoarna in forma peste blat,se niveleaza apoi se lasa la frigider cateva ore
Se scoate cheesecakul din forma,se pune pe platou se orneaza cu rondele de fructe taiate si se lasa din nou la frigider pana in momentul servirii.
Pofta buna!
Prajitura cu crema de lamaie este o combinatie rafinata intre prospețimea citricelor și dulceața delicată a cremei...
Prajitura cu crema de lamaie - dulce-acrisoaraPrajitura cu crema de lamaie este o combinatie rafinata intre prospețimea citricelor și dulceața delicată a cremei...
Prajitura cu crema de lamaie - dulce-acrisoaraUn desert rapid si delicios! Prajitura cu capsuni. Cum sa fcai prajitura cu capsuni.
Desert prajitura cu capsuniIncearca reteta noastra de chec bicolor pufos, jumatate alb si jumatate cu cacao, acoperit cu o glazura fina de ciocolata. Un...
Chec bicolor pufos cu glazura de ciocolata – reteta usoara si delicioasa
Comentarii