Pentru crema de zmeură, am topit untul într-o cratiță, am adăugat zmeura, zahăr și am amestecat bine, lăsând la foc mic. Apoi am adăugat gălbenușurile, am amestecat și am lăsat la foc mic, amestecând frecvent și zdrobind zmeura.
Când aproape este gata, am adăugat 2 linguri rase de amidon, și am început să amestec energic, pentru că deja se îngroașă crema. În bucătărie miroase a vară deja.
Pentru a obține o cremă fină, am strecurat zmeura și am lăsat crema să se răcească, timp în care încep să fac cheesecake-ul.
Pentru crustă, am zdrobit biscuitii, am adaugat zaharul si untul topit si am amestecat. Presez bine compoziția pe o tavă cu diametrul de 20 de centimetri și dau la foc iute pentru 10 minute, maximum.
Pentru cheesecake am adaugat ingredientele intr-un bol, am mixat bine, adăugând făina la sfârșit, treptat. Am turnat compoziția în tavă, iar apoi am pus fructele de padure congelate, date întâi fuga prin făină, ca să nu se lase repede la fund.
Am preîncălzit cuptorul și am copt cheesecake-ul la foc mare în primele 10 minute, apoi am redus la minimum și l-am mai lăsat la căldurică pentru încă aproximativ 40 de minute. Pentru a preveni crăparea lui, dedesubt am adăugat o cratiță cu apă, să se creeze un mediu umed.
Supa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatCum pot sa va descriu eu aceasta prajitura? Nu as vrea sa spun prea multe, nu ca nu merita, dar e prea grozava ca sa ma...
Prajitura cu nuca si crema de ciocolata albaDescopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat
Comentarii