Chec Umplut

Postat pe: 21-11-2010
(1)

Ingrediente

Pentru blat:
8 oua
8 linguri de zahar
8 linguri de faina
1 plic praf de copt
2 linguri de cacao
Pentru crema:
1 pachet margarina
1 plic zahar pudra
3 linguri de faina
putin unt
1 cana de lapte
Pentru ornament ciocolata menaj si nuca pisata

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

2h
Se fac doua checuri din ingredientele respective, unul ramane galben, iar in celalalt se pune cacao.

Dupa care se face crema. Se pune intr-un bol margarina cu zaharul pudra si se bate cu mixterul bine. Pe foc se pune laptele, faina si untul, se lasa sa fiarba pana devine ca o ciulama mai groasa si se da la racit. Dupa ce sa racit luam din aceasta ciulama cate o lingura si o punem peste margarina si amestecam pana se incorporeaza, si iarasi luam din ciulama si iar amestecam cu mixterul pana terminam toata ciulamaua. Atentie insa, crema se poate taia!

Taiem checurile felii si incepem operatia de umplere a checurilor. Luam o felie galbena, punem crema si lipim una maro si iar punem crema si iar lipim una galbena pana la terminarea primului chec.

Dupa ce am lipit checurile la loc topim ciocolata menaj si turnam peste ele. Presaram si nuca pisata si gata checurile. Se dau la rece pana a doua zi, ca sa se inmoaie checul.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Chec Umplut" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 8 %
249.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

seea
•  20.04.2009 19:30:46

am si eu reteta aceasta ,eu fac checurile din 12 oua ,este delicios

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Chec Umplut