Chec Lucia (II)

Postat pe: 03-12-2008
(0)

Ingrediente

250 g zahar pudra
2 galbenusuri
100 g unt
100 ml lapte
90 ml ulei
300 g faina
2 albusuri
3/4 pachet praf de copt
2 lingurite zeama de lamaie
50 g stafide
100 g rahat
1 lingurita rom

Mod de preparare

Se freaca spuma zaharul cu galbenusurile pana se albesc si devine cremoasa si se inglobeaza, incetul cu incetul in untul frecat.

Se adauga laptele si uleiul, praful de copt diluat in zeama de lamaie, romul, apoi faina, stafidele, rahatul taiat marunt si albusurile batute spuma.

Se coace intr-o forma tapetata cu unt si faina, in cuptorul incins, la foc potrivit.

Dupa ce s-a copt si racit, se pudreaza cu zahar vanilat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Chec Lucia (II)" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 49 %
389.99 lei
199.99 lei

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei

Fierbator Style Black

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Chec Lucia (II)