Chec in Trei Culori

Postat pe: 28-05-2016
(0)

Ingrediente

Pentru compozitia galbena
avem nevoie de :
6 galbenusuri
3-4 linguri zahar
3 linguri ulei
3 linguri faina
esenta de rom
1/2 lingurita praf de copt
Pentru compozitia alba
avem nevoie de:
6 albusuri
3 linguri zahar
3 linguri ulei
3 linguri faina
esenta de vanilie
1/2 lingurita praf de copt
2-3 linguri cacao pline

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

50min
Mixam galbenusurile cu zaharul pana obtinem o crema, adaugam uleiul, apoi faina amestecata cu praful de copt si esenta de rom. Omogenizam si turnam in tava tapetata cu hartie de copt.
Albusurile se bat spuma tare, adaugam zaharul si mixam in continuare pana obtinem o bezea lucioasa, Punem uleiul, apoi faina amestecata cu praful de copt si esenta de vanilie. Omogenizam.
Peste compozitia galbena din tava, cernem uniform cacaua, apoi turnam albusurile si nivelam.
Introducem tava in cuptor, preincalzit la 170 grade, pana se rumeneste frumos,
Sa aveti pofta!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Chec in Trei Culori" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Chec in Trei Culori