Ingrediente

3 oua intregi
240 g zahar
1 pahar cu lapte
1 pahar cu ulei
1 praf de copt
mirodenii
faian cat cuprinde(250 grame)
coaja de lamaie

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h:30min
Se freaca ouale intregi cu zaharul, se pune un pahar cu lapte, un pahar cu ulei (acelasi pahar cu care s-a pus si lapte), se adauga mirodeniile, coaja de lamaie da gustul acestui chec, se adauga praful de copt nestins sau stins( cum doriti) si la final faina pana se obtine o pasta groasa.

Pofta Mare
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Chec (II)" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

bonanzagabry
•  07.04.2011 13:02:06

si tava se unge sau nu,la cuptor cat trebuie sa stea...ghici

miki31
•  31.10.2008 16:41:05

va rog frumos sa fiti mai precise.

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Chec (II)