Chec (II)

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 oua intregi
  • 240 g zahar
  • 1 pahar cu lapte
  • 1 pahar cu ulei
  • 1 praf de copt
  • mirodenii
  • faian cat cuprinde(250 grame)
  • coaja de lamaie

Mod de preparare

Se freaca ouale intregi cu zaharul, se pune un pahar cu lapte, un pahar cu ulei (acelasi pahar cu care s-a pus si lapte), se adauga mirodeniile, coaja de lamaie da gustul acestui chec, se adauga praful de copt nestins sau stins( cum doriti) si la final faina pana se obtine o pasta groasa.

Pofta Mare

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere
Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata
Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc