Chec (II)

Postat pe: 27-09-2010
(2)

Ingrediente

3 oua intregi
240 g zahar
1 pahar cu lapte
1 pahar cu ulei
1 praf de copt
mirodenii
faian cat cuprinde(250 grame)
coaja de lamaie

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h:30min
Se freaca ouale intregi cu zaharul, se pune un pahar cu lapte, un pahar cu ulei (acelasi pahar cu care s-a pus si lapte), se adauga mirodeniile, coaja de lamaie da gustul acestui chec, se adauga praful de copt nestins sau stins( cum doriti) si la final faina pana se obtine o pasta groasa.

Pofta Mare
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Chec (II)" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

bonanzagabry
•  07.04.2011 13:02:06

si tava se unge sau nu,la cuptor cat trebuie sa stea...ghici

miki31
•  31.10.2008 16:41:05

va rog frumos sa fiti mai precise.

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Chec (II)