Mixati albusurile cu 1 praf de sare, spuma tare.
Adaugati tot cate 1 lingura din zaharul pudra, zeama de lamaie si mixati in continuare pana ce zaharul este incorporat complet si obtineti o bezea lucioasa si tare.
La sfarsit inglobati faina cernuta impreuna cu praful de copt si cubuletele de rahat cu ajutorul unei spatule, prin rasturnare, de jos in sus.
Turnati aluatul intr-o tava de chec, tapetata cu hartie de copt.
Dati la cuptorul preincalzit, pentru cca 25-30 min, la 170 grade sau pana ce checul este copt, frumos rumenit si trece testul cu scobitoarea.
Lasati la racit pe un gratar.
Serviti feliat.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii