Albusurile se bat spuma cu putina sare. Margarina se freaca cu zaharul, zaharul vanilat, praful de copt stins in otet si esenta de vanilie bine, dupa care se pune faina. Se adauga albusurile batute spuma si se amesteca de sus in jos cu grija (la inceput apar mici cocoloase, dar se diminueaza pe parcurs). Un sfert din compozitie se separa si se amesteca cu cacaua.
Se unge tava cu margarina si se pune compozitia alba, dupa care se adauga compozitia cu cacaua ornamental. Rahatul se taie cubulete mici si se adauga peste cele doua compozitii impreuna cu ornamentul mozaic. Se da la cuptor la foc potrivit, aproximativ pentru 40 minute.
La sfarsit se poate pudra cu zahar pudra.
Pofta buna! ! !
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii