Chec de Albusuri cu Rahat

Postat pe: 15-02-2010
(0)

Ingrediente

7 albusuri
150 g faina
300 g zahar
170 g margarina (20 g pentru uns tava)
1 plic praf de copt
otet sau zeama de lamaie pentru praful de copt
200 g rahat
20 g cacao
o lingura ornament mozaic
zahar vanilat
esenta de vanilie

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

40min
Albusurile se bat spuma cu putina sare. Margarina se freaca cu zaharul, zaharul vanilat, praful de copt stins in otet si esenta de vanilie bine, dupa care se pune faina. Se adauga albusurile batute spuma si se amesteca de sus in jos cu grija (la inceput apar mici cocoloase, dar se diminueaza pe parcurs). Un sfert din compozitie se separa si se amesteca cu cacaua.

Se unge tava cu margarina si se pune compozitia alba, dupa care se adauga compozitia cu cacaua ornamental. Rahatul se taie cubulete mici si se adauga peste cele doua compozitii impreuna cu ornamentul mozaic. Se da la cuptor la foc potrivit, aproximativ pentru 40 minute.
La sfarsit se poate pudra cu zahar pudra.
Pofta buna! ! !
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Chec de Albusuri cu Rahat" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Chec de Albusuri cu Rahat