Ciocolata o rupem bucatele si o topim pe baie de aburi. O dam deoparte sa se racoreasca.
Separam ouale, galbenusurile le mixam cu zaharul.
Adaugam uleiul, apoi laptele, praful de copt si zaharul cu pastai de vanilie.
Punem semintele de la pastaia de vanilie, coaja rasa de portocala, apoi faina.
Albusurile le mixam spuma cu un praf de sare, le incorporam cu o paleta, in compozitia de galbenusuri, cu miscari usoare.
Tapetam cu hartie de copt o tava de 22/26 cm, punem cam 3/4 din compozitie si o nivelam.
In compozitia pastrata punem ciocolata topita, amestecam.
Punem lingura cu lingura compozitia de ciocolata peste cea alba, apoi cu o furculita il modelam putin.
Il introducem in cuptorul incins, la o temperatura potrivita, pana se rumeneste frumos si trece testul scobitorii. Cam 35 de minute dureaza.
Cand este gata il scoatem sa se raceasca si servim!
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorAm incercat o noua reteta de zacusca ,,fara ardei". A reusit foarte bine, aroma intensa de toamna, gust spectaculos de...
Zacusca cu vinete, gogosari si kapiaCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii