Piersicile se taie bucatele si se presara cu zahar vanilat.
Intr-un bol se pune faina, amidonul, sarea si praful de copt. Intr-un alt vas se amesteca uleiul cu zaharul pana se obtine o compozitie omogena. Peste compozitia de zahar si ulei, se pune apa minerala si se incorporeaza compozitia de faina.
Compozitia se pune intr-o tava tapetata cu hartie de copt, iar deasupra se pun piersicile. Checul se baga in cuptorul preincalzit si se lasa pana trece testul scobitorii.
Cand s-a racit se pudreaza cu zahar pudra, se feliaza si se serveste.
Pofta buna!!!
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii