• mixati albusurile spuma cu un praf de sare, apoi adaugati zaharul pana obtineti o bezea
• bateti galbenusurile cu uleiul, putin cate putin
• amestecati galbenusurile cu bezeaua, amestecand usor, cu o spatula, de sus in jos
• amestecati faina cu praful de copt si puneti putin cate putin peste compozitia de mai sus
• tapetati doua tavi de chec cu hartie de copt si impartiti compozitia in mod egal
• puneti deasupra ciresele si coaceti checurile in cuptorul preincalzit la 180 de grade, pentru 45 de minute
• faceti testul cu scobitoare si lasati apoi checurile la racit
• intre timp pregatiti glazura
• puneti la fiert sucul de cirese impreuna cu zaharul brun, iar cand clocoteste si zaharul s-a topit adaugati amidonul
• lasati pe foc mic pana se ingroasa putin, apoi lasati la racit
• mixati untul moale cu zaharul pudra, apoi adaugati crema de branza si 2-3 linguri din crema de cirese, in functie de cat de roz doriti glazura
• Imbracati checurile cu glazura
Pofta buna!
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii