Pentru iubitorii de ciocolata este nr. 1
Se pun ouale intregi intr-un castron si se bat bine cu mixterul impreuna cu zaharul pana isi tripleaza volumul.
Dupa care se adauga untul topit si racit (eu am pus ulei de floarea soarelui 150 ml) , laptele si la urma faina amestecata cu cacaoa, praful de copt si vanilia.
Dupa ce s-a omogenizat bine se pune intr-o forma cu gaura in mijloc de 28 cm unsa cu unt si tapetata cu faina.
Se coace la 175° pentru 30 min.
Se lasa la racit si se pudreaza cu zahar pudra.
Delicios, nu este inecacios are o textura uda si moale.
Fasole la ceaun este o mancare traditionala romaneasca, un fel de mancare simplu, dar bogat in gust, preparat din fasole...
Fasole la ceaun - o mancare reconfortantaEste o mancare atat de buna si consistenta. M-am gandit bine inainte sa fac aceasta reteta de post, mancare de ciuperci cu...
Reteta de post, mancare de ciuperci cu cartofi cu legume si boiaO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii