Blat galben
Frecati galbenusurile cu zahar pana se spumeaza si zaharul este topit.
Adaugati esenta si coaja rasa de lamaie sau portocala si la final uleiul, in fir subtire, apoi faina cernuta impreuna cu praful de copt. Omogenizati bine.
Turnati in tava de chec tapetata cu hartie de copt si presarati deasupra cacao cernuta.
Blat alb
Bateti spuma tare albusurile cu zahar.
Adaugati uleiul, urmat de faina cernuta impreuna cu praful de copt.
Puneti blatul alb in tava si nivelati.
Dati la cuptorul preincalzit, pentru cca 30 min, la 180 grade sau pana ce checul este copt si frumos aurit.
Scoateti pe un gratar si lasati sa se raceasca.
Serviti feliat, simplu sau pudrat cu zahar praf.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii