- amestecam cu mixerul ouale cu zaharul
- adaugam apoi apa si uleiul si mixam mereu
- adaugam faina si praful de copt
- impartim compozitia in 2 castroane si adaugam in unul dintre ele dupa caz cacao sau nessul de preferat dizolvat cu apa si stafidele
- ungem tava cu unt si faina si varsam pe rind compozitia cind cea alba cind cea cu cacao din nou alba... etc
- incalzim cuptorul si coacem prajitura la 180 grade C pt cca 40 min (facem proba cu scobitoare)
In varianta 1 cu cacao l-am copt in forma tipica de ciambellone (o forma de chec cu gaura in mijloc) cu diametrul de 28 cm si inaltime de 6-7 cm.
In varianta 2 cu ness si stafide este copt in forma de kugelhupf cu diametrul de 18 cm si inaltimea de 10 -11 cm.
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorAm incercat o noua reteta de zacusca ,,fara ardei". A reusit foarte bine, aroma intensa de toamna, gust spectaculos de...
Zacusca cu vinete, gogosari si kapiaCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii