Amestecati toate ingredientele, mai putin fructele de padure intr-un vas mare. Adaugati mai mult iaurt daca preferati cerealele mai moi. Acoperiti vasul si puneti-l in frigider pentru minim 2 ore. Presarati fructele deasupra inainte de a manca cerealele.
Cantitatile mentionate sunt necesare pentru 5 portii.
Reteta poate fi schimbata prin adaugarea altor tipuri de fructe (de exemplu, piersici). De asemenea, puteti exclude stafidele si include alte fructe uscate precum cirese, prune etc.
Valori nutritive pentru o portie:
344 kcal
13-14 grame grasimi
10-11 grame proteine
51-52 grame carbohidrati
0,4 mg colesterol
18-19 mg sodiu
Reteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaChec cu portocale si caise uscate, o reteta aromata si delicioasa, perfecta pentru desert sau gustari.Gustul proaspat de...
Chec cu portocale si caise uscate - o reteta aromata si delicioasaPrajitura Napoleon este un desert stratificat, format din foi fragede coapte si crema fina de vanilie. Foile sunt pregatite...
Prajitura Napoleon - cel mai delicios desert cu crema de vanilieAstazi o sa-ti pregatesc midii. Midii cu lapte de cocos. Stai alaturi de mine, iti garantez c-o sa-ti placa.
Midii cu lapte de cocosSocată reţeta bunicii. Socata aromata este o bautura racoritoare foarte buna. Aceasta se face din 14 flori de soc, 10 l de...
Socată reţeta buniciiDescopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri
Comentarii