Carpacio de capsuni

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • pentru 4 portii:
  • 1 kg de capsuni
  • 40gr zahar
  • o lamaie
  • cateva frunze de menta
  • piper negru

Mod de preparare

Mixati un sfert din cantitatea de capsuni cu sucul de lamaie si cu zaharul cu blenderul sau mixerul. Taiati restul capsunilor in felii subtiri, puneti-le in suc si introduceti la frigider circa 1 ora inainte de a servi. Cand serviti taiati cateva frunze de menta si adaugati-le in compozitie cu putin piper macinat si amestecati delicat sa nu se rupa feliile de capsuni.
Asezati frumos feliile de capsuni pe farfurie una langa alta , decorati cu frunze de menta si serviti.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa
Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.

Prajitura pufoasa cu piersici