Bun gasit!
Tot ce pot sa va spun in acest moment este ca, peste noapte, capsunele au devenit fructele mele preferate. Nu ca nu erau si pana acum (incomparabile cu cele pe care le gasim tot timpul anului in supermarketuri), dar aceste fructe rosii imi cuceresc inima in fiecare primavara cu gustul si parfumul lor superb!
Reteta este foarte simpla, nu necesita gatire si se poate prepara rapid.
Cu ajutorul unui cutit mic, scobim mijlocul capsunelor atat cat sa le ramana coaja ferma.
Le taiem si varful cat sa poata sta vertical.
Le umplem cu cubulete de fructe (kiwi, cirese, nectarine, mango, banane, portocale sau de care va plac).
Pe data viitoare!
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii