Capsune Umplute cu Fructe

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa
Capsune Umplute cu Fructe

Ingrediente

  • - capsune mari, frumoase, spalate si uscate;
  • - fructe de care va plac taiate in cuburi mici

Mod de preparare

Bun gasit!

Tot ce pot sa va spun in acest moment este ca, peste noapte, capsunele au devenit fructele mele preferate. Nu ca nu erau si pana acum (incomparabile cu cele pe care le gasim tot timpul anului in supermarketuri), dar aceste fructe rosii imi cuceresc inima in fiecare primavara cu gustul si parfumul lor superb!

Reteta este foarte simpla, nu necesita gatire si se poate prepara rapid.

Cu ajutorul unui cutit mic, scobim mijlocul capsunelor atat cat sa le ramana coaja ferma.
Le taiem si varful cat sa poata sta vertical.

Le umplem cu cubulete de fructe (kiwi, cirese, nectarine, mango, banane, portocale sau de care va plac).

Pe data viitoare!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Bors rusesc cu sfecla rosie –  hranitor si plin de culoare

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa