 
		
	Se face un blat normal( am dat doar jumatate din cantitatile necesare pentru ca blatul trebuie sa iasa subtire), se coace si se lasa apoi la racit. . Deci se separa albusurile de galbenusuri. Galbenusurile se bat cu zaharul, se adauga putina apa din cele 5 linguri si bicarbonatul. Separat albusurile se bat spuma tare cu 25 gr zahar. In galbenusurile frecate cu zahar se adauga apa ramasa si faina cernuta, se amesteca si apoi se incorporeaza albusurile . Se pune in tava tapetata cu hartie unsa si se coace la foc potrivit. 
 Sucul de lamaie , laptele condensat si piureul de zmeura( capsuni) se amesteca impreuna, apoi se adauga frisca si se toarne compozitia peste blatul racit> SE lasa la frigider pana a doua zi. Se serveste cu sirop sau cu fructe ( zmeura sau capsuni) sau se poate lasa cum este
 

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii