Candy Cane Cookies

Postat pe: 18-12-2013
(0)

Ingrediente

250 g unt moale
120 g zahar pudra
2 galbenusuri
1 lingurita esenta vanilie
1 lingurita esenta migdale
350 g faina
colorant rosu

Mod de preparare

Mi-a placut reteta asta foarte mult, sunt identice la bastoanele de caramele pentru Craciun sunt si delicioase si de efect pe masa de sarbatori.

Pentru a pregati aluatul avem nevoie de un robot, eu am folosit mixerul cu paletele pentru aluat pe care nu le-am folosit niciodata. A fost o idee buna, a iesit perfect.

Intr-un castron se pune untul moale taiat bucati si se mixeaza bine pana devine spumos dupa care se adauga zaharul pudra si se mixeaza bine mai intai la viteza mica sa se incorporeze zaharul, dupa care marim viteza pana se omogenizeaza bine. Se pun galbenusurile si se mixeaza, esenta vanilie, esenta migdale si la urma faina cernuta. Se face un aluat nu prea tare.

Se imparte in doua, si jumatate se coloreaza cu colorant rosu tot cu mixerul, sa nu ne murdarim mainile, daca folosim colorant lichid se mai adauga un pic de faina pana la consistenta dorita. Dupa care se pun in pungi si se dau la frigider pentru 1 ora. Cand aluatul e tare se fac suluri care se unesc intre ele si se formeaza bastonul. Se pun pe hartie de copt in tava si se coc la 190 grade pentru 10 min maxim nu trebuie sa se coloreze.

Spor la treaba si sarbatori fericite!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Candy Cane Cookies" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Candy Cane Cookies