Cake simplu

Complexitate
redusa
Cake simplu

Ingrediente

  • 250 g faina
  • 4 oua
  • 2 pahare de zahar
  • 1 pahar apa
  • 1 pahar ulei
  • 1 zahar vanilat
  • 1 esenta de rom
  • Putina coaja de lamaie si portocala
  • 1 praf de copt

Mod de preparare

Se bat ouale cu zaharul se adauga uleiul,apa si mirodeniile. Praful de copt se amesteca cu faina si se varsa in ploaie peste primul amestec. Va se unge si tapeteaza cu faina sau cu hartie, se varsa compozitia . Se da la cuptorul preincalzit la 180° C cam 35 minute. Se incearca pe mijloc cun cutitascutit.


Se serveste cu zahar pudra alaturi de un ceai sau o cafea. Putem alatura si unui pahar de vin alb demi-dulce si parfumat.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Budinca de dovlecei cu branza

Budinca de dovlecei cu branza

Budinca de dovlecei cu branza
Prajitura turnata cu branza si visine

Prajitura turnata cu branza si visine

Prajitura turnata cu branza si visine
Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise
Cele mai apreciate rețete
Prajitura Schneider
1
Romania

Prajitura Schneider

Prajitura Schneider
Salata olteneasca - Csalamale
2
Romania

Salata olteneasca - Csalamale

Salata olteneasca - Csalamale
Savarine cu frisca
3
Dulciuri

Savarine cu frisca

Savarine cu frisca
Cremes A la Cluj
4
Romania

Cremes A la Cluj

Cremes A la Cluj
Prajitura cu foi si gem de prune
5
Dulciuri

Prajitura cu foi si gem de prune

Prajitura cu foi si gem de prune